I pray, to cut you free of me. And come to see me, I have mountains to climb and I'm leaving home.

Nicke Borg - Leaving Home

Melodifestivalen kan ibland vara det jobbigaste som finns i svensk tv-väg, men då och då dyker det upp en låt som gör det värt att titta ändå. I går förmiddag åt jag frukost till reprisen av lördagskvällens delfinal och fastnade totalt för den här låten. Jag har inte hört alla låtar som är med, men jag kan nog säkert säga att det här enligt mig är årets bästa låt. I melodifestivalen alltså.

Så fick The Ark mig att bli alldeles nostalgisk dessutom. Jag både längtar och fruktar sommaren, då jag ska se till att se dem en sista gång innan de splittras.

It was like a time bomb set into motion. We knew that we were destined to explode. And if I had to pull you out of the wreckage, you know I'm never gonna let you go.

All Time Low - Time Bomb

Helst av allt vill jag sjunka ner i sofffan eller bädda ner mig i sängen med boken ovan som sällskap: Revolt, dvs tredje och sista delen i Suzanne Collins serie om Hungerspelen. Jag har tjatat om dessa böcker förut, men om ni inte redan har gjort det så läs dem! För tillfället håller inte bara jag på att plöja igenom serien, utan även min syster och min mamma.

Det är vad jag skulle vilja göra alltså. Istället ska jag nog sätta mig i sängen och läsa igenom mitt engelskatal några gånger (Jag skrev nyss klart det! Bra gjort med tanke på att jag ska hålla det imorgon...) eller plugga inför naturkunskapsprovet på onsdag, eller göra klart ett häfte som jag skulle ha gjort innan lovet, eller svara på några svenska- eller krimonologifrågor. Jag sov jättedåligt inatt (med andra ord: sov knappt alls) så får väl se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Ögonlocken är redan hur tunga som helst...

Walk through fire babe, you wont feel the pain. Walk trough fire babe, cause no one will do the same.

Del tre med bilder från kreativa, inspirerande och fina advertisements om djur och miljö. Jag totalt älskar de här bilderna. Jag hittade dem på den här sidan där det även finns några till som jag inte har visat här.

Bild 1 - SBP: No insects life
Bild 2 - WWF: Fashion claims more victims than you think
Bild 3 & 4 - ProWildLife: Help mother nature fight back

This is how we'll dance when, when they try to take us down. This is how we'll sing it.

Jag vet egentligen inte hur många gånger jag har öppnat blogg.se, loggat in och klickat fram ett nytt inlägg för att sedan sitta och stirra på den tomma rutan och slutligen logga ut utan att ha skrivit ett ord. Så istället för att göra likadant nu tänkte jag att jag skulle klistra in en fin bild med många visa ord från weheartit.

Bilderna från Destinespelningen i Eskilstuna... kommer. Någon gång.

And high up above or down below when you're too in love to let it go. But if you never try you'll never know just what you're worth.

Fler bilder med budskap som liknar dessa. De här tre är främst inspirerande och jättevackra. Den första är så himla mäktig dessutom. Man kan inte annat än beundra den kreativiteten.

Bild 1 - Foundation Nicolas Hulot: Our destinies are linked. Protect biodiversity
Bild 2 & 3 - Romantic FM: Throughout the country

They took off his clothes, they pissed in his hands. I told them to stop but then I joined in. We beat him with guns and batons, not just once but again and again.

Wow. Nu har jag faktiskt skrivit skrivit klart första utkastet till talet. Det ska vara på engelska och miljörelaterat; ämnet jag har valt är djurutrotning med tyngd på att det är människor som bär ansvaret för vad som händer och fortsätter att hända. Texten blir nog skapligt bra, men sedan gäller det ju att klara av den muntliga delen också, något som kanske inte direkt är något jag älskar.

När jag höll på att söka information om detta hittade jag bilderna ovan från wwf. Egentligen är de väldigt hemska och sorgliga, men jag kan inte låta bli att tycka att de samtidigt är otroligt vackra.

En ynklig rad av fotspår, en okänd kontinent.

weheartit

Jag borde skriva ett tal på engelska. Jag borde plugga inför provet i NKB. Jag borde, borde, borde. Framför allt borde jag skriva talet. Man kommer inte långt med bara en inledning, om man ens kan kalla det inledning. Borde, borde, borde.

 

Men jag vill inte. Jag vill verkligen inte. Men jag borde. Borde, borde, borde. Finns det något fulare ord egentligen, än borde? Jo, okej, det gör det säkert. (Borde, borde borde.)


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Veronica Maggio - Jag kommer

 

Den här låten hamnade i min februarilista på Spotify för ca en vecka sedan. Sedan dess har den rullat om och om igen och jag gillar den bara mer och mer för varje gång. Kan en låt ge vårkänslor så gör den här det.


Lie awake in bed at night and think about your life. Do you want to be different? Try to let go of the truth, the battles of your youth, 'cause this is just a game.


Mysig och fräsch efter ett tufft träningspass. För jobbigt var det, no kidding. Sådär jobbigt att jag kände smaken av magsyra i halsen och det nästan flimrade framför ögonen vid ett tillfälle. Men så otroligt skönt. Ibland kan det bara vara rent av jobbigt jobbigt. Ikväll var det smärtsamt men framför allt skönt jobbigt.

En av katterna var i farten i köket förut. Hörde bara ett högt brak, sedan kom kissen rusande intrasslad i en sladd som så småningom lossnade. I köket var det kaffe till och med i taket. Ibland lyckas de verkligen, mina knäppa bebisar. ♥

Du, snälla vänta, vänta, håll ut. Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart.För några veckor sedan råkade min mobil ut för ett litet missöde. Den hamnade i tvättmaskinen helt enkelt. Sånt som händer, och visst, den var inte direkt hel innan heller, men då fungerade den åtminstone. Sedan dess har jag fått stå ut med min mammas gamla, stora och klumpiga telefon. Nu är jag dock jättesugen på att lägga lite pengar på en ny som i alla fall har några mer funktioner än att kunna ringa och smsa, även om det är det viktigaste.

Om en stund kommer min redan nämnda mor förbi och hämtar upp mig för den vanliga onsdagspasset Step up. Alltid fruktansvärt kul (även om det ibland känns lite motigt att ta på sig träningskläder och pallra sig dit) och benen är alltid som gelé efteråt. Sådär så att man släpar dem efter sig och knappt orkar lyfta fötterna på flera timmar. Men det är så det ska vara - då känner man att man har fått anstränga sig ordentligt.

I could stick around and get along with you, hello. It doesn't really mean that I'm into you, hello.


Pretty Little Liars.

ESKILSTUNA 6/2.

Igår var det två veckor sedan vi var i Eskilstuna för att se Destine. Det känns lite som om det hände i ett annat liv, samtidigt som det känns som att det var alldeles nyss. Solen sken i Eskilstuna men det var riktigt kallt. Vi åt på Subway, gick runt i lite affärer och slöade när vi kom dit. Pratade. Var så trötta. Tog oss ut till Balsta Musikslott där vi satt och sov, lyssnade på musik och fikade på cafét ett tag.

 

Vi hade inte sovit mycket de senaste två dygnen och var inte alls pigga om jag ska vara ärlig. Pendlade hela tidne mellan att vara dödstrött och att prata och skratta alldeles för mycket. Det fanns inget mellanting. Men det var värt det såklart; att trotsa tröttheten, sömnlösheten och allt sånt där, bara för att få se och träffa Destine en kväll till.


Look at the stars, look how they shine for you and everything you do. Yeah, they were all yellow.

 

Lånade OC säsong tre av Ebba igår efter att vi varit ute och gått. Jag har faktiskt bara sett säsong ett och två tidigare så nu kände jag att det var dags att ta ikapp resten. Självklart är jag helt fast nu, så som man blir av bra serier.

 

I morse vaknade jag klockan åtta (och då hade jag ändå kämpat för att sova så länge; någon verkar ha problem att vänja sig med att klockan inte ringer på morgonen?) och det första jag gjorde var att lägga datorn på magen och dra igång ett avsnitt. Ganska skön start på dagen om jag får säga det.


05.02.11 - Destine @ Baron, Örebro

 

Lite fler bilder från när Destine var och spelade i Örebro. Jag har precis tittat på videorna via en HD-spelare som är kopplat till tv:n. Fast kvalitén egentligen är ganska dålig blir det mycket bättre då. Av helgens tre spelningar, Stockholm, Örebro och Eskilstuna, tycker jag att den i Örebro var bäst. De spelade längre än de andra gångerna, tre till låtar inklusive Wait Forever, och jobbet i garderoben gjorde allting flera gånger bättre då det visade sig tillkomam vissa privelegier.

 

Bilder från Eskilstuna lär väl komma upp i veckan också! Får passa på att redigera och märka bilder under sportlovets tråkigare dagar.


We'll make wrongs right, you and me tonight, it's time. The stars seem right tonight.

 

Vad är det med alla festivaler i sommar och vad är det med mig som inte kan/ska gå på en enda? Förutom Peace & Love (som jag främst vill gå på för 30STM och All Time Low) skulle jag allra helst gå på Where the action is. Coldplay, The Ark, Brandon Flowers och Daniel Adams-Ray känns fanstasiskt bara det.


Ist das der letzte Regen bei dir oben auf'm Dach? Ist das der letzte Segen und unsere letzte Nacht?

 

Sitter och lyssnar på Tokio Hotel, något som inte händer alls lika ofta längre. Nostalgi, nostalgi, nostalgi. Även om det var ett bra tag sedan jag kände den där känslan finns det inget band som någonsin har fått mig att känna så mycket. När jag lyssnar på låtar från Schrei och Zimmer 483 nu är det inte bara känslor som låtarna ger mig som kommer fram. Nej, det är en liten bit av alla känslor som de någonsin har givit mig - nu började Zoom inte me live, och den känns nästan likadan - och det känns så mycket. Det är ingenting jag kan förklara i ord. Jag saknar dem. ♥


In my head it was all a bad dream.

Då jag inte har något intressant att skriva och är relativt utråkad kör jag på något som jag inte brukar göra - en lista.


1 – Tre sanningar om dig själv

- Jag är värdelös på att leta.
- Jag tycker att apelsinjuice är den godaste drycken som finns.
- Jag hatar att baka.

2 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Hanna - mitt förnamn. T - första bokstaven i mitt mellannamn. Selin - mitt efternamn.

3 – Vad heter dina allra bästa vänner?
Jag tycker inte om att peka ut folk sådär och jag tycker inte om att sortera vänner i "bästa", "mindre bra" kategorier. Jag hoppas att de som står mig närmast vet att de betyder mycket för mig utan att jag ska behöva skriva det här.

4 – En vana som du önskar att du kunde trolla bort
Vanan att se ner på mig själv.

5 – En plats du aldrig kommer glömma
Huset där jag växte upp, med sina stora saler, höga tak, gömställen och träd där man kunde klättra upp, hoppa från och bygga kojor i.

6 – Favoritsuperhjälten och varför?
Ärligt talat... vet jag inte om jag tycker om någon superhjälte vidare mycket. Superhjältar har nog aldrig varit något för mig.

7 – Den/dom som har störst inverkan på dig
Min familj skulle jag väl tro. Att jag tillåter mig att älska dem så mycket ger de ju faktiskt en alldeles särskild makt över mig. (En makt som jag vet att de aldrig skulle missbruka på något vis.)

8 – Mål på kort sikt för denna månad och varför?
Februari? Som det bara är en vecka kvar av? Inget jävla mål alls. Vill bara att februari ska ta slut. Innan igår var det väl att klara allt skolarbetet (med bra resultat) men nu är det lov.

9 – Något du är stolt över
Min lillasyster.

10 – Låtar du lyssnar på när du är glad och när du är ledsen
Jag lyssnar oftast på samma musik, oavsett om jag är glad eller ledsen. Det är just det som får mig att älska den musiken.

11 – En tid du saknar
Zimmertiden. Tiden då jag var ridtjej och det betydde allt. All tid jag tillbringat för att se mina favoritband.

12 – Varför började du blogga?
För att jag på något sätt måste få ut mig några skrivna ord om dagen. För att jag behöver det och för att jag även genom att blogga tränar mitt skrivande.

13 – Hur ser ditt hus ut?
Mammas hus är hur litet som helst, men känns faktiskt större inomhus. Pappas hus är stort och ligger i mitten på en gård med ladugård, gästhus, bod, garage och vedbo.

14 – Hur ser din familj ut?
Min familj ser bra ut. Eller hur var frågan?

15 – Sätt din spotify på shuffle – skriv dom första tio låtarna som spelas
Hello - Martin Solveig featuring Dragonette
Just Tonight - The Pretty Reckless
Death - White Lies
Stand On Your Feet - The Audition
Honest Mistake - The Audition
Nothing Left To Lose - The Pretty Reckless
He Is All You Want - The Audition
Wake Me - Destine
Everchanging - Acoustic Version - Rise Against
Worth Dying For - Rise Against

16 – Hur har du förändrats under det senaste två åren?
Jag tar för mig mer. Jag känner mig själv bättre. Jag... orkar inte gå in på det här just nu. Faktiskt.

17 – Någon som du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför?
Jag vet inte faktiskt. Någon inspirerande person kanske. Någon i något av mina favoritband kanske. Eller någon på andra sidan jorden, någon vars liv är helt olikt mitt.

18 – När du ligger på din dödsbädd och blickar tillbaka över ditt liv, vad vill du att du ska tänka då? 
Att jag är nöjd.

19 – Smeknamn du har, och varför du har dom
Jag har inte särskilt många seriösa smeknamn. Hansa Transa, Hanna Montana osv. Men min farfar kallade mig Lilla H. Varför? Jag var väl ett litet H, speciellt eftersom min pappas namn också börjar på H.

20 – En kort förklaring av hur din framtid kommer se ut
Förhoppningsvis ser den bra ut. Mer än så vet jag inte. Kanske hamnar jag utomlands. Kanske hamnar jag på en bondgård i Sverige. Jag har så breda intressen så jag är väldigt kluven.

21 – Något som gör dig glad
Musik.

22 – Vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
Jaa, jag är den enda jag som finns.

23 – Något du längtar efter
Våren.

24 – Ett brev du fått
-

25 – Vad man hittar i din handväska
Jag har brist på handväskor. Min förra väska gick nyss sönder. Annars använder jag handväska och skolväska som en. Full av böcker och block och papper.

26 - Din absoluta favorittid på året
Våren när det är vår, sommar när det är sommar och höst när det är höst.

27 - Varför gör du dessa punkter? 
Uttråkan.

28 - Har du bra humor?
Inte just nu.

29 - Vad har du lärt dig senaste månaden?
Att aldrig ge upp. I slutet kan det man inte tror ska bli av, bli det bästa någonsin. Just för att man aldrig gav upp.

30 - Dina favoritlåtar
30 Seconds to Mars - The Kill, Tokio Hotel - Heilig, Coldplay - Swallowed In The Sea, Destine - In The End... är några av många.

Innocence meet jealousy, isn't she stunning? She'll make you smile so wide inside.


Change the voices in your head, make them like you instead.


Älskar videon till Pink's Fuckin' Perfect.

You say you wanted more, what are you waiting for?

weheartit

Jag har egentligen ingenting att säga. Det är väl främst därför som jag postar qoutes från weheartit (fast de är ju fina så). Min syster är sjuk och jag tycker synd om henne. Nästa vecka är det sportlov. Igår skrev jag en bokrecension på tyska. Nu ska jag äta. Och ta en promenad sedan.

And I’m too old for a slow parade, I think it’s time to go my own way.

För att weheartit är fyllt av så många vackra bilder och fina qoutes.

Memories flood like a crowded train, where the tracks remain, but the people all have changed.

(weheartit) Jag tycker "bilden" passar in väldigt bra just nu. Tiden går så snabbt och jag saknar det lite. Annars har jag äntligen tagit mig i kragen och skapat ett konto på bloglovin. Om jag sedan kommer använda det återstår att se. Följ gärna min blogg genom att klicka här!

Glad alla hjärtans dag.

weheartit

Your heavy heart is made of stone, and it's so hard to see you clearly.

 

Just nu läser jag dessa två böcker - Fatta Eld av Suzanne Collins och Revolvermannen av Stephen King. Fatta Eld är andra delen i triologin om Hungerspelen, ett otäckt framtidsscenario som inte liknar någon jorden-går-under-historia jag läst, hört eller sett. Otroligt spännande böcker, fast tvåan hittils inte går att jämföra med den första.

På min önskelista innan jul stod det något i stil med "Vad som helst av Stephen King" och resultatet är nu att jag är ägare till de två första böckerna i serien Det mörka tornet. Jag har läst för lite för att säga något om vad jag tycker än, men eftersom att Stephen King är en av de bästa författarna jag vet tror jag inte att jag blir besviken.

04.02.11 - Destine @ Baron, Örebro.


Det blir visst bara den här bilden från spelningen i Örebro så länge. Fler kommer om någon vecka, då jag kan nå alla mina bilder igen. Då kommer även bilder från Eskilstuna. Hur löjligt det än låter måste jag kalla det världens bästa helg! ♥

Pretty Little Liars.

Ikväll 19.00 börjar den amerikanska tv-serien Pretty Little Liars på tv3. Rekommenderas starkt!

Edit: Detta stämmer tydligen inte. Konstigt. Vet inte när det börjar, men det verkar inte var ikväll.

Show your cards, show me what you got. We'll break these poker faces, like it or not.

Här sitter jag, nuduschad, osminkad och i myskläder och försöker njuta av en dejt med min mattebok. Det som gör att jag överlever är min februarilista på Spotify, fylld med den musik jag tycker mest om för tillfället.

ÖREBRO 5/2.Bara tanken på att se Destine i Örebro var konsig och svår att förstå. Angelica och jag hade jobb i garderoben under kvällen, något som faktiskt var betydligt roligare än det låter. Dels för att vi var inne där och fick prata med bandet både innan och efter alla andra hade kommit/gått, dels för att själva garderobsarbetet var riktigt kul. En otroligt egoboost var det också och mycket roligt folk som kom och hängde vid garderoben under kvällens/nattens lopp.

Lyckligtvis kunde vi gå ifrån garderoben när Destine spelade. Hade aldrig klarat av att springa runt med galgar och nummer och hänga upp jackor om jag visste att de spelade på våningen över... Det var en riktigt lyckad natt, fram till runt klockan sex på morgonen då vi ramlade in hemma hos Angelica, glada och trötta efter att ha varit vakna i över ett dygn redan.


04.02.11 - Destine @ Klubben, Stockholm.
Stockholmspelningen var den första av tre underbara spelningar samma helg. När introt började kände jag verkligen hur mycket jag hade saknat Destine - även fast det "bara" var två och en halv månad sedan sist. Tom hade något problem med sin bas, för han dök inte upp förrän halvvägs in i första låten. Annars flöt allt på hur bra som helst. De är alltid så glada och busiga på scen och deras energi smittar verkligen av sig.

Det enda negativa jag kan komma på är att de spelade väldigt kort. De hade endast 30 minuters speltid och hann därför bara spela sju låtar. Det hela gick så fort att jag knappt hann förstå att de var där innan det tog slut. Fick en trevlig pratstund med de flesta i bandet efteråt i alla fall. Man blir alltid så glad när de visar sådan glädje och tacksamhet över att man kommit för att se dem. ♥

För idag, för imorgon och för igår.


Oskar Linnros - Vilja Bli

Nu är jag jättesugen på att ta en promenad tillsammans med min Ipod i det vackra och kalla vintervädret. Hur starkt solen än skiner ute och får snön att glittra sådär vackert, har jag ett tungt och ångesladdat orosmoln hängnade över mig - matteprov kl. 08.30 imorgon. Men en promenad innan jag tar tag i plugget skulle kanske sitta fint.

HOLLYWOOD MAKE BELIEVE.


Förra fredagen på You Ate My Dog's releaseparty spelade inte bara Destine utan även Hollywood Make Believe och We Are The Ocean. Jag hade endast hört någon låt med HOLLYWOOD MAKE BELIEVE innan och det hade väl låtit bra, men jag blev ändå väldigt positivt överraskad. Här hittas två låtar av bandet på Spotify och jag tycker absolut att de är värda att hamna i fler spellistor. De finns redan i min februarilista och varje gång de dyker upp via shuffle kommer jag att tänka på hur bra de är!

As we’re closing in on what we think is right, try to prove me wrong this time.

Gone for the day. Ska packa ner matteböckerna men vet inte hur stor chansen är att jag faktiskt kommer plocka fram dem och plugga. Ska försöka få i ordning lite mer bilder från förra helgen, Destinehelgen, och om jag hinner kommer det upp något tidsinställt inlägg under dagen. En vecka sedan Örebro. We love you.

STOCKHOLM 4/2.Jag blir nästan rädd för att tiden går så fort. För en vecka sedan var vi ju i Stockholm och såg finaste Destine på You Ate My Dog's releaseparty. Hade ett akvarie till säng och åt pasta med stark chilismak på Vapiano, irriterades till döds och bara hade allmänt roligt. Inte de bästa bilderna, men det är väl så det brukar bli.


Tattoos and a switchblade attitude, snakebite heart with a bubblegum smile.

Sitter på geografin och ska söka information om Australien inför vårat FN-roll spel om några veckor. Kom in på surrikater och pandor och vad som är sötast. Visst är pandor söta, men surrikater är seriöst de charmigaste djuren jag hört talas om. Kanske håller de andra in med mig om det, men jag har fått de att inte tycka att surrikater är äckliga längre. Alltid nåt!

Gotta keep moving.

Latinprov imorgon, matteprov på måndag. De absolut värsta och största proven. Känn min desperation!

There's a train leaving town in an hour. It's not waiting for you, and neither am I.

Idag känns det att jag går samhäll/språk. Tyska, engelska och franska till imorgon och prov i latin och allmän språkkunskap på fredag. Ska därför försöka göra mitt bästa för att få in lite ord och grammatik i huvudet nu. Det kan behövas.

Possum. Potes. Potest. Possumus. Potestis. Possunt. Volo. Vis. Vult. Volumus. Vultis. Volunt.Försöker få in lite latinska oregelbundna verb i huvudet. Vet inte riktigt om det lyckas. Fast nu orkar jag inte riktigt med det så ska försöka sortera lite bilder och videos från helgen - har inte ens sett alla. Önskar lite att jag hade fotat mer runt omkring.

I've gone miles all around, saw a hundred different places that I didn't think I'd ever go.Det är helt konstigt när en helt helt helt sjuk helg plötsligt tar slut. Igår var jag så trött så jag stannade hemma från skolan och sov hela dagen. Jag får väl skylla mig själv eftersom jag verkligen inte fått mycket sömn i helgen. Har gjort betydligt roligare saker (och mindre roliga).

Destine
gjorde min helg. Så är det bara. Tre kvällar/nätter/mornar i rad som var bra på alla sätt och vis, just tack vare dem. Så småningom lutar det väl mot att vi drar ner till Holland nån gång och ser dem där. Kan ju inte göra mycket annat när Robin F och crewet fått oss att verkligen lova. Jag blir ju så löjligt glad av dem.

_

30 Seconds to Mars till Peace & Love. Jag ska inte till Peace & Love. Inte inte inte.
(Och jag klarade av att inte köpa biljett till Linkin Park.)

When you lit the sky and left me like a flame, before we said goodbye.

Min helg var övervägande helt fantastisk. Jag kan inte riktigt förklara... Eller jag kan inte alls förklara. Det finns inga ord som skulle räcka till. Jag har för det mesta haft det helt otroligt bra, förutom några stunder då och då. Men jag är så nöjd med allt att det finns inte. ♥

You can burn all cities down but you can't stop me.

Det blev en riktigt bra kväll igår. Den innehöll dock inte bara bra saker, men det mesta var helt perfekt. Destine var fina som alltid, men hade tyvärr väldigt kort speltid. De andra tre banden (Hollywood Make Believe, We Are The Ocean och You Ate My Dog) var faktiskt väldigt bra de med även om vi inte var lika engagerade i deras spelningar. Jag är så himla glad att jag har två kvällar kvar att se Destine. Underbar helg det här! ♥

Nu ska jag in i duschen, fräscha upp mig, packa inför kommande dagar och ladda elektronikprylar. Självklart fungerar det inte att ladda upp någon bild.

AND MY HANDS ARE SHAKING.

Har kommit fram till Stockholm nu. Sitter pa vandrarhemmet och vantar pa att vi ska fa varat rum kl 14. Vi ar sa glada nu - om bara nagra timmar ser vi finaste och basta Destine! Det allra basta ar ju att det inte tar slut sen efter det eller, utan det blir tva kvallar till.

Kanns lite skont att veta att jag skulle ha suttit i skolan i vanliga fall till 16.20 idag. Och nu sitter jag har med Becka och Angelica och ska snart ha en helt underbar kvall! Somn blir det inte sa mycet av dock, eftersom varat tag gar vid 7 imorgon bitti. Da blir det hem en svang och sedan till Orebro for spelning 2 av 3.

Okej, det har blir bara flummit - men jag ar sa glaaad! ♥

I can't believe we're going down.

Packlista, invigning av ny resväska, tågbiljetter, teknikprylar på laddning, outfitplanerande, vägbeskrivningar, konsertbiljett, information, vandrarhem, matsäck, sängkläder, skolböcker... Försöker få lite ordning på allting inför helgen. Imorgon bitti åker jag till skolan, är där till lunch och sedan bär det av till Stockholm för att se Destine! När vi kommer hem igen väntar två spelningar till innan helgen är slut. Det kommer bli perfekt det här! ♥

And halfway our sins and sorrows turned to grey to what we both despise.

Bild från Destines twitter. För att de åker till Sverige imorgon och om två dagar förgyller de min värld igen.

With fists flying up in the air like we're holding onto something that's invisible there.

Vad är grejen med att det ska komma upp konserter dagligen som jag vill gå på? Jag förstår inte riktigt. Och de flesta konserterna hålls inom samma tidsperiod också. Nu är ju grejen den att jag försöker mig på att spara (och resultatet är att jag har bestämt mig från att avstå från ca 5 konserter/festivaler bara under de senaste veckorna) men det här vet jag inte om jag kan motså.

Linkin Park
kommer till Sverige 14 juni för att spela i Globen. Biljetter släpps på fredag (då ser jag Destine!) och just nu lutar det mot att jag försöker köpa mig en. Ska dock inte ta ut något i förväg. Egentligen skulle det ju vara bra om jag skulle klara av att hålla i pengarna. Men vad är det egentligen jag sparar för (bland annat)? Jo, att göra det jag älskar mest av allt på hela jorden - att gå på konserter. Så vi får väl se.