Baby, I have no story to be told, but I've heard one of you and I'm gonna make your head burn.

'

Linkin Park - Rolling in the deep (Adele cover) live at Itunes Festival

I'm not the same kid from your memory, well now I can fend for myself.Jag hade knappt nåt batteri i min kamera så jag lyckades bara ta en enda bild på Paramore i onsdags. En är dock bättre än inget och det gav mig tid att njuta fullt ut. Spelningen var helt galen. Stod på andra raden, precis i mitten, och fullkomligt badade i svett, både mitt eget och andras. Folk trängdes och slet i en, allt från små tjejer till fulla killar som ändå kunde se över en.

De körde i nästan en och en halv timme, full setlist, och de var så jävla bra. Så värt att ha ett helt dyngsurt linne sen (seriöst, jag kunde nog ha vridit ur det och duschat ur det), blött och extremt tovigt hår och träningsvärk efteråt. Träningsvärken kan ju dock ha berott på att det blev några fler timmars hoppande till Daniel och Kesha sen.

This place about to blow.Har äntligen fått se Carl-Einar Häckner (han är underbar) på en tur på Liseberg. Har även varit vid havet och badat, solat, plockat snäckor, gått i sanden och ätit kolossalt stor glas. Första dagen på Putte i parken var perfekt, med bra sällskap och bra musik, mycket svett svett och väldigt ont efteråt. Hade gärna gått de andra dagarna också. Det allra bästa (kanske på hela sommaren) är att vi fått ett tillskott i familjen i form av en luddig tuss på fyra ben som skuttar runt och jagar låtsasråttar och studsbollar. En norsk skogskattunge på drygt tio veckor - så söt att man nästan vill äta upp henne.