'

Vad jag gör: Ingenting. Vad jag borde göra: Plugga.

Blubb.

Försöker plugga. Slutar med en övertrött Na-Na på Skype. Förutom en och en halv timmes samtal med Louise. Det går bra med pluggandet. Såklart. Ganska ofta är Na-Na inte ens i bild för att hon bryter ihop på sängen av skratt/stördhet. Måste nog säga att jag dör lite på min sida av skärmen också. Men vi är bra.

Wonderwall.

Det går som vanligt väldigt bra för mig. Jag skulle ut på en uppfriskande promenad förut, lite sådär mellanlång. Efter en halvtimme visste jag knappt längre åt vilket håll lägenheten låg. Så det blev en redig promenad, lite längre än tänkt. Mitt lokalsinne är värdelöst och det märks speciellt när man har flyttat till en ny ort. Plus att jag är ganska bra på att försvinna in i mina egna tankar när jag är ute och går, så lägger inte alls märke till omgivningen. MEN. Jag hittade hem. Fy vilken lättnad det var när jag insåg att jag gick åt rätt håll. Nu ska jag fortsätta med det jag gjort i stort sett hela eftermiddagen - leka mina två kompisar/psykologiböcker.

Because maybe, you're gonna be the one that saves me.


Det syns knappt på dessa bilder för ljuset här inne är dåligt, men det är perfekt mörkrött. Jag gillar det. Nyss facerapade jag Louise. Hon lär sig aldrig att logga ut från facebook, även om hon är inne på min dator. Det är nästan inte ens kul längre...

And if somebody's going to fake it, than that somebody, somebody is you.

Idag stormar det så att det känns som att huset ska braka ihop när som helst och jag färgar mitt nyklippta håret tomterött. Kanske inte så rött som på bilderna, som det var då ett tag förra hösten. Men rött.

Breaking Dawn pt 1.


Efter lite sko- och hårfärgsshopping tillbringade jag ett par timmar i biostolen till Breaking Dawn. Jag har aldrig tyckt om den boken i serien och filmerna är inga stora favoriter hos mig heller, dock okej. Är lite kluven om vad jag tyckte - delvis urtöntigt med jobbiga karaktärer, delvis bra.

It's a beautiful night, we're looking for something dumb to do.

Igår morse tog jag fel på impregneringsspray (stavning?) till skorna och hårspray, vilket gjorde att mitt hår luktade lite skumt. Imorse började det bättre under ett tjockt täcke hemma hos Na-Na. Fredagen var lite konsig, men bra. Gick på stan i många timmar med några av de bästa tjejerna som finns, åt god mat och glass, myste framför Idol med några av nämnda tjejer och släpade sedan med Na-Na på en ganska random fest där vi i stort sett inte kände någon. Men trots att dagen/kvällen/natten innehöll några mindre bra inslag var den mestadels väldigt bra!


Can we still, still pretend for a while? Can I still steal a moment of your time?

Varför måste en del människor vara så dryga och omogna ibland? Jag förstår mig verkligen inte på det. Hur svårt kan det vara att banka i lite vett i skallen och förstå att man inte är bättre än alla andra? Jag vill inte bry mig om sånt, men det är svårt när det bara kryper i en av frustration och irritation.

Det man borde göra är egentligen att inte ta åt sig. Man borde hitta personer som är bättre än så, personer som man mår bra av att ha i sitt liv. Varför ska man behöva lägga energi på folk som får en att må dåligt?

You use your heart as a weapon and it hurts like heaven.


Josh Hutcherson kan vara en av de sötaste killarna i världen och hans käkben helt oemotståndliga. Just saying.

You're losing your memory now.

Lyssnar på min spellista till Vampire Diaries säsong två, med så gott som all musik från avsnitten. Listan går att hitta här och jag måste säga att den äger lite ganska mycket.

Även spotifylistan till säsong ett brukar användas ofta. Den är minst lika bra den och går att hitta här.

But I don't know how to feel.


Imorse försökte jag ge mig själv sovmorgon. Istället för att gå på några ovärda lektioner i skolan, alldeles för tidigt och inte så kry, bestämde jag mig för att plugga hemma på förmiddagen. Hade såklart jättedåligt samvete - måste nog erkänna att jag är för "duktig" ibland. När man inte är på topp måste man ju få ta igen sig, eller hur? Hamnade i skolan till sist i alla fall trots sjukanmälan, efter en ganska effektiv förmiddag med både matteplugg och projektskrivande.

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long.


Pigg tjej? Eller hur var det nu? Vi fick choklad av våran latinlärare för att vi varit duktiga. Det var ganska bra. Att jag höll på att bli påkörd av en lastbil och samtidigt skämma ut mig lite grann på vägen hem, var kanske inte lika bra. Nu är jag i lägenheten som jag och My delar och ska sätta igång med lite pluggande. Sköt upp det lite med att fixa med kläder och saker i mina garderober. Även lite chokladätande kom före. Men nu är det tysk kultur som står på schemat.

Carmel-by-the-sea.

En vill-se. Delvis på grund av Josh Hutchersons käkben, men mest på grund av att den verkar ha en bra story.

I just want to burn the sun with you and just a wave of your hand.

De här nio sekunderna är nog bland det sötaste jag sett. Cool tjej!

Tell those dreamers, they can dream up all they like in this place.

Med såna fantastiska bilder relaterade till The Hunger Games är det inte direkt svårt att tagga inför den kommande filmen ännu mer. Hittills är det inte mycket som skulle ha kunnat vara bättre.

Read between the lies of homespun advice.


Fick finbesök av en fröken Sonja också. Tänk att för några månader sedan när jag flyttade hit, så var hon övertygad att så fort jag närmade mig skulle jag döda henne. Det är typ det finaste som finns. När ett djur som på grund av sitt förflutna bär med sig en instinkt att inte lita på främmande varelser, börjar ty sig till en. För vi är bästa vänner nu, Sonja och jag. Även om hon har en mycket intressant mustasch och ibland går under smeknamnet "Lill-Hitler".

Min framtid som Kattkvinna med 78 katter ser inte bara alltmer självklar ut, utan också väldigt ljus.

I'm so scared about the future and I wanna talk to you, oh I wanna talk talk to you.


Oborstad, myskläder och med en Brolle i knät. Så gott han klarar av att vara i knät vill säga. Han är egentligen lite för stor så ungefär var tionde sekund byter han ställning. Hårar gör han också. Till och med mer än vad jag gör.

Hair hair hair.


De senaste åren har jag experimenterat en del med mitt hår, i alla fall för att vara jag. Färgen har varit både röd och svart och de flesta bruna nyanser. Långt har det alltid varit, men samtidigt väldigt kort på en del ställen. Rak lugg, snedlugg, ingen lugg. Permanent; krulligt, lockigt, svalligt, rakt. Ovan är två exempel på stilar.

Just nu är mitt hår i stort behov av en sax och två paket toning, och jag hoppas att det snarast blir en ny förändring. Inget radikalt dock. Jag älskar att ha långt hår för mycket för att våga klippa mycket på längden och efter några mindre bra val gällande håret tror jag att jag börjar lära mig vad jag passar i.

Everybody wants to change the world but noone wants to die.

Igår hade jag, Na-Na och en lurvig sak på fyra ben myskväll med två till favorittjejer, Mulan och Pocahontas. Det blev en helt perfekt fredagskväll faktiskt även om jag ibland frågasätter hur friska vi egentligen är. Det finns många diskussioner som kan framkomma under Disneyfilmer kan jag säga. Sedan finns den eviga frågan som vi två brukar ställa oss själva och varandra: "Vad i helvete ska vi göra med våra liv?" ♥

May the odds be ever in your favor.


Trailern med stort T. Den som vi väntat på så länge och äntligen är här. Den ger mig gåshud ärligt talat. Aldrig har jag varit såhär förväntansfull inför en film. Allt känns helt perfekt.

Waiting here in line, hoping that I'll find what I've been chasing.

Jason Walker - Down
-
Turas om att ha en mängd fina låtar på repeat.

Birdy - Shelter


Sådär riktigt fin och man verkar aldrig kunna tröttna.

11/11/11

... var inte ett turdatum.

Bästa.

Såhär gulliga var jag och världens bästa syster första kvällen på Teneriffa. Kanske inte den seriösaste bilden i världen.


I let it fall, my heart and as it fell, you rose to claim it.

Hemkommen från Teneriffa - inte så solbränd men med betydligt fräschare hudfärg - och inflyttad i en lägenhet med My. Andra natten här nu och måste säga att det känns väldigt bra. Faktum är att allting känns så bra just nu. Egentligen har jag hur mycket som helst att göra i skolan, men det känns bra ändå. Ibland måste det ju få vara så. Den här dagen har också varit väldigt bra. Såna dagar är guld värda. Och Troian Bellisario är sjukt vacker ja.

Why'd you have to go, have to go and throw it all in my face?

All beslutångest borta. Inte mått såhär bra på flera dagar.

Nu: TENERIFFA!