I'm wishing on the stars for Christmas.


 
En filt virad runt kroppen, fleeceslippers på fötterna. Te och julmusik på spotify. Så har jag suttit och övat engelska i några timmar. Det är så fruktansvärt kallt här inne. Vaknade i natt av att jag frös och hade sedan svårt att somna om. Överväger nästan att ta på mig vantar. 
 
Något som är väldigt mysigt när det är kallt är ju te. Att krama vattenkokaren är också mysigt, eftersom den är det enda varma här. Nackdelen med te? Jo, det är ju att man måste springa på toa ungefär tio gånger i timmen. Och hur kallt är badrummet? Iskallare än iskallast. Men nu ska jag trotsa kylan på toaletten och sedan ta en kopp te till. Och/eller ordna lite lunch. Varm lunch. Jo, det blir nog te igen så att jag kan krama vattenkokaren lite till. 
 
 
 
 
 


Här kommer en VARM kram från mej till dej. Tänker ofta på dej och läser din blogg. Gott att se att du verkar ha det bra. / Anna

Svar: Tack! kramar!
Hanna Selin

2012-12-15 // 19:43:17

Hej! Jag har läst om din Au Pair resa och tycker det är väldigt intressant att läsa :D Jag vill själv prova på att vara en Au Pair i England :)

Svar: Tack! :)
Hanna Selin

2012-12-18 // 20:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback