Been waiting for a dream to seep in through my blinds.

 
Såhär fint väder var det i Oxford igår. Idag är det molnigt och lite blåsigt, men inte så hemskt kallt. Första riktiga dagen är det också. Imorse följde värdmamman med när vi gick till pojkarnas skola för att lämna dem, så att jag fick se vart de ska vara och vart jag ska hämta upp dem sen. Den här familjen har för vana att gå vart de än ska, så skolan är inget undantag. Ca 30 minuter tar det så varje dag när jag lämnar och hämtar dem kommer jag få två timmars promenad. Gratis motion! 
 
Efter att ha lämnat dem gick jag mot centrum och tittade runt på lite olika gator där. Oxford är verkligen superfint så jag kan gå runt och bara titta på alla hus och byggnader. Som sagt brukar familjen gå överallt och jag har tänkt försöka anamma det så mycket jag kan och vädret tillåter. Från centrum tillbaka till huset tar det ca 40 minuter att gå och med allt gående på stan blev det ganska många timmars promenad redan på förmiddagen. 
 
Jag tänker då inte gå i de skorna så länge igen. Någonting gjorde jag med mitt knä, kanske gick jag bara för länge, för nu har jag galet ont. Hoppade nyss på ett ben uppför trappan för det går inte att stödja på ordentligt och gör ont bara jag böjer på benet. Snart ska jag gå och hämta barnen igen så jag hoppas att det är mer samarbetsvilligt då... Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback