Dag 11

 
Nästan varje kväll får jag besök av två svarta monster. Snälla sådana som ser likadana ut. Enda skillnaden är att den ena är lite mindre. Dessutom heter de Molly och Holly. Det är det mest förvirrande någonsin men jag tycker om dem ändå. 
 
I söndags promenerade jag och tog det lugnt - och fick lön/fickpengar, wihoo. Igår började min andra arbetsvecka. På min lediga tid träffade jag två tyska au pairer för en fika hemma hos en av dem, vilket var väldigt trevligt. Givetvis är det lite svårt att träffa nya människor när man flyttar till en ny stad (och nytt land) men åh vad bra det är att facebook finns. Och sen idag har jag inte gjort så mycket. Släpat upp dammsugaren och städat mitt rum, duschat medan det fanns tid för mitt hår att torka (eftersom det är fuktigt och kallt torkar det långsamma än långsammast) och tittat på Olly Murs på engelsk tv. Pojkarna bråkade på vägen hem vilket var en aning utmattande men som tur var skärpte dem sig efter ett tag. 
 
Det var en snabb uppdatering om mina senaste dagar i Englandet. Jag måste verkligen köpa strumpor. 


Hej! Jag är sugen på att åka som au pair till England när jag tar studenten, men är lite kluven över vilken organisation jag ska välja. Har du valt familj själv eller har du åkt via en organisation?

Svar: Jag hittade min familj via aupair-world.net. Jag hade tänkt åka via en organisation först, men den jag valde (en liten i Irland) visade inget vidare intresse och jag tyckte om att få vara med delaktig i valet av familj. Hoppas att du kommer iväg :)
Hanna Selin

2012-11-28 // 21:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback