Jag har en destination!

Jag har bestämt mig för att lyssna helt på magkänslan. Även om Irland kändes mest lockande från början så tror och hoppas jag att den här familjen är rätt för mig. De bor i Oxford och har två pojkar på 9 och 10. Jag har fått lite bilder på huset, mitt rum och området och det känns som en vanlig och väldigt trevlig familj. Ikväll ska jag antagligen prata med pojkarna för första gången! 
 
Grejen med det här är att de vill att jag startar så fort som möjligt. Idag har jag därför varit och köpt lite saker jag behöver ha med, för nu är det bara att få ordning på allt, hinna greppa det som händer, börja säga hejdå till vänner och släktingar och boka flyg. 
 
Något jag är sur över är att av min bokbeställning som jag gjorde för över tre veckor sedan så har bara tre av de fem böckerna kommit. Börjar tro att de andra inte tänker anlända... Och jag vill ha dem nu eller veta om jag ska köpa dem igen - från någon annan sida. Att ha med lite böcker som får mig att känna mig bättre till mods är ett måste. 


Gud så kul! Vill själv också åka utomlands en längre tid någon gång i framtiden, men går i 8:an så är ju ett tag tills jag får :)
Du kommer väl blogga när du är där? Det hade varit kul att få veta lite om vad som finns i Oxford eftersom jag ska dit på språkresa till sommaren :)

Svar: Det skadar aldrig att börja tänka/planera/drömma om det! Och ja planen är att blogga därifrån, i alla fall en del :)
Hanna Selin

2012-11-04 // 19:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback