Gillar helger.

Första dagen efter en väldigt kort helg är avklarad. Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort! Snart är det vår, sommar och dags att åka hem och ta tag i mitt liv. Och sen blir jag gammal och dör. Typ. Nejdå, jag har inte alls ålderskris fast jag inte ens fyllt tjugo än...
 
Jag hade återigen en jättebra helg. För det mesta har jag bra veckodagar också, men det är helgerna jag lever för. Det finns så himla mycket jag vill göra, men tyvärr inte lika mycket tid och pengar.
 
I lördags tillbringade jag dagen för mig själv. Jag har lite svårt att sova ut på helgerna så redan klockan åtta var jag ute på en morgonpromenad. Har nog aldrig sett Oxford så lugnt och det var jättehärligt att komma ut efter att ha varit instängd med barnen så mycket i veckan. Några timmar senare, efter att ha tagit det lugnt en stund, vågade jag mig faktiskt iväg till gymmet för att simma. Det var... spännande. Byta om i ett bås i ett omklädningssrum som delades av både herrar, damer och springande barn, sedan hitta rätt "lane" i poolen och hoppas att ingen skulle kasta ut mig för att jag hade bikini istället för baddräkt som resten av Englands befolkning. Efteråt virrade jag runt i omklädningsrummet igen, med plastpåsar på fötterna och tvättade håret i ett handfat. 
 
När jag lämnat gymmet satte jag mig på Costa för att äta, för här i England är det okej att sitta ensam på ett café så länge man har en bok, tidning eller pluggar. Jag hade tyska Harry Potter som sällskap. Fast först skrämde jag iväg en kvinna genom att sätta mig vid samma bord som henne då cafét var överfullt. Men det får man tycker jag. 
 
På kvällen promenerade jag ner till stan för att äta och gå på bio med Jennie. Eftersom att vi hade sett nästan alla filmer som gick (jag vet, det är illa) tittade vi på This if 40, tillsammans med varsin Ben & Jerry's som vi smugglade in från Sainsbury's med en bunt plastbestick. 
 
 
Söndagen tillbringade jag med Jennie, Matilda och tyska Marie, en ny au pair. Det var jättevackert väder och vi vandrade runt i Christ Church Meadow, tittade på college, turistade i the Bodleian Library och en inspelningsplats för Harry Potter, åt som vanligt väldigt mycket och satt på ett annat Costa i timmar och bara pratade och hade det trevligt. Jag har lite mobilbilder som jag hoppas kommer upp i veckan. 

Trackback