.

Väntar för andra gången den här veckan på boilermannen som ska kolla vad det är för fel på varmvattnet i det här huset. Han skulle vara här "first thing in the morning" så jag skippade min morgonpromenad. Klockan är snart tio och han är inte här. Han är inte så jättebra på det där med tider har jag märkt. 
 

Igår var det två månader sedan jag satte mig på planet till England för första gången. Första gången jag sov i min nya säng som är bred men som får mina höfter att göra ont om jag ligger för länge på sidan. Första gången jag kom in i det här kalla, trånga och ganska mysiga huset. Två månader. Trots lite hemlängtan och stunder då det inet känts så lockade är jag säker på att om jag redan har klarat två månader så kan jag klara några till. 


Hejsan, hittade precis din blogg via aupairguiden.se. Så häftigt att du är i Oxford, vad gillar du staden? Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska studera eller vara au pair och jag fundera först på London men på senare tid har jag fått upp ögonen för Oxford :) vem har du åkt med? hade verkligen uppskattat svar :) mvh Caroline

2013-01-17 // 16:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback