Pressure pushing down on me, pressing down on you.

Lite som hänt än så länge i juni:
 
När vädret var bra passade vi på att picknicka i de fina parkerna häromkring. Oftast Christ Church Meadows. 
 
Hade en heldag med barnen, som tillbringades ute i parken, inne i huset och med vattenkrig på baksidan.
 
Vi hamnade på ett födelsedagsfirande på en pub och åt upp hela tårtan.
 
Helgerna har som alltid varit fyllda av favoritmänniskor och mycket skratt.
 
Och fast kamerblixtar är hemska så var den senaste fredagskvällen också hemskt kul. 
 
Nu är det måndag och nya tag. Om en stund ska jag masa mig iväg till gymmet för ett bodypumppass. Förhoppningsvis hinner jag med en snabbdusch innan jag måste springa iväg för att hämta barnen. Synd/tur att jag redan har bokat och inte förstår mig på avbokningssystemet för det känns mycket mer lockande att stanna i sängen med The Big Bang Theory just nu. 

I was the match and you were the rock. Maybe we started this fire.

Bland annat det här hände också i maj:
 
Sabina och jag träffade en söt katt under en kvällspromenad.
 
Jennie förklarade sin kärlek till kalla vinflaskor en kväll på Maxwells, även om vi också hatade vinet för att det var dubbelt så dyrt som på våran favoritpub. 
 
Hon skrev även en kärleksförklaring till mig på min arm (efter att ha lämnat ett mystiskt meddelande i en främlings anteckningsblock). 
 
Jag var ledig i en vecka och njöt av att promenera längs kanalen när jag behövde tid att bara tänka. 
 
Jag var teknisk och tog kort på Google Maps för att hitta puben The Punter, där jag och Sabina gick för att känna oss lite halvt bortkomna på en couchsurferträff. Vi irriterade oss på klängiga irländska tjejer och socialiserade med sydamerikaner. 
 
Alldeles för mycket onyttig mat blev det, med Saver menyn på McDonalds flera gånger. 
 
Som alltid tillbringade vi mycket tid åt att titta på människor som gick förbi på gatan. 
 
Under min lediga vecka bodde jag lite hos Jennie. Tog mig in till hennes by för att vara barnvakt på fredagen och efter att ha sovit borta en natt hamnade jag hos Jennie på lördagen igen, för att gå upp klockan fyra och vara sällskap i bilen till Gatwick. 
 
Det dumma med maj är att det är en Julia-månad och att jag inte fick krama henne en ändå gång. Förutom det var maj bra, till och med väldigt väldigt bra. 

This is a fight for the day, night, black and white, a victory dance, a burning riot.

 
Om det är något jag kommer ånga med min au pair-tid så är det att jag har tagit väldigt få bilder. Och då menar jag främst vardagsbilder och spontanbilder. Bilder på fina byggnader är roliga också såklart, men det jag kommer sakna mest är just småsakerna. De här bilderna, som är från den gångna veckan, är inte ens mina - jag stal de från Sabina, som tyvärr inte är med eftersom det är hon som har agerat fotograf. 
 
Den här veckan har varit väldigt väldigt bra. Jag har varit barnvakt en kväll och jobbat lite extra i en annan familj, men annars har jag varit helt ledig då familjen haft släktingar på besök. Så istället för tidiga kvällar och barnvakteri har dagarna och nätterna bestått av parkhäng, pubar, vin, nattpromeneder, mys, dans, vänners sängar, glass, biltur till Gatwick, träning, nya människor, omtyckta människor och mycket annat bra. 
 
Kommande vecka blir mer eller mindre normal igen. Det har hänt så mycket den här veckan att vardagen kommit lite ur balans. Även om det är på ett väldigt bra sätt behöver jag komma tillbaka till regelbunden träning och mat. Imorgon väntar en heldag med barnen, men eftersom det bara är en enda så borde det gå ganska fort. Inte för att jag egentligen vill att tiden ska gå fort. Bara det att det redan är juni skrämmer mig.