This is a fight for the day, night, black and white, a victory dance, a burning riot.

 
Om det är något jag kommer ånga med min au pair-tid så är det att jag har tagit väldigt få bilder. Och då menar jag främst vardagsbilder och spontanbilder. Bilder på fina byggnader är roliga också såklart, men det jag kommer sakna mest är just småsakerna. De här bilderna, som är från den gångna veckan, är inte ens mina - jag stal de från Sabina, som tyvärr inte är med eftersom det är hon som har agerat fotograf. 
 
Den här veckan har varit väldigt väldigt bra. Jag har varit barnvakt en kväll och jobbat lite extra i en annan familj, men annars har jag varit helt ledig då familjen haft släktingar på besök. Så istället för tidiga kvällar och barnvakteri har dagarna och nätterna bestått av parkhäng, pubar, vin, nattpromeneder, mys, dans, vänners sängar, glass, biltur till Gatwick, träning, nya människor, omtyckta människor och mycket annat bra. 
 
Kommande vecka blir mer eller mindre normal igen. Det har hänt så mycket den här veckan att vardagen kommit lite ur balans. Även om det är på ett väldigt bra sätt behöver jag komma tillbaka till regelbunden träning och mat. Imorgon väntar en heldag med barnen, men eftersom det bara är en enda så borde det gå ganska fort. Inte för att jag egentligen vill att tiden ska gå fort. Bara det att det redan är juni skrämmer mig. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback