En regnig (igen) fredag

Jag minns inte senaste gången jag hade paraply. Jo, det gör jag. När Sofia var här för flera veckor sedan, för då var det uruselt väder. Och sen igår och idag då. Det verkar som att det typiskt brittiska vädret har återvänt. Men så länge det är över tio grader, vilket det är, så kan jag leva med det! 
 
De bästa dagarna är de dagarna då jag gör saker. Då jag skrattar med vänner, tittar på fina byggnader och äter nachos på favoritpuben. De senaste veckorna har höjdpunkterna även varit de gånger jag och Jennie varit iväg och tränat. Varje dag vi har ett inplanerat träningspass har det varit med förväntan jag lämnat min varma säng på morgonen. 
 
Men det går upp och ner. Dagar då jag inte gör något särskilt tänker jag att det vore skönt att vara hemma. Dagarna jag gör något tänker jag att jag kan stanna här för alltid. Det vänder snabbt, och kan ändras av de allra minsta sakerna. Nu, efter en händelselös dag men med en trevlig middag med värdfamiljen och med en plan att krypa ner i sängen i pyjamas och titta på en film/serie, känns det bra. 
 
Trots att det är fredag ska jag försöka sova tidigt. Dels för att jag säkert ändå kommer vakna innan klockan sju och dels för att vill vara pigg inför imorgon. Då väntar träning, barnvakteri, fina vänner och kanske en bio på det. Tyvärr utan glass, för den här veckan har jag bestämt att hålla sötsaksfri. 
 
Lite löv från min första helg i Oxford, mitten av novemberKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback